Onderhoud

Auto Dekker & Jobse is de ideale partner voor het onderhouden en repareren van uw auto. Onze monteurs weten exact wat er bij het onderhoud van uw auto komt kijken. Niet voor niets hebben zij jarenlange ervaring en uitgebreide trainingen gevolgd.

Daarnaast beschikken zij over uitgebreide testapparatuur en een uitgebreide voorraad onderdelen. Regelmatig onderhoud zorgt voor jaren lang zorgeloos rijplezier. En natuurlijk voor het behoud van de waarde van uw auto. Bij ons kunt u terecht voor gespecialiseerd onderhoud tegen lage concurrerende tarieven.

Online uw afspraak plannen

APK

Algemene Periodieke Keuring  – APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is wettelijk verplicht. Voor uw eigen veiligheid en die van medeweggebruikers. Maar de ene APK is de andere niet. Bij Auto Dekker & Jobse controleren specialisten uw auto (ongeacht merk en model) en is er altijd van te voren overleg als er reparaties nodig zijn.
De keuring wordt uitsluitend op basis van de wettelijke RDW voorgeschreven regels uitgevoerd. Eventuele reparaties vinden pas plaats na uw goedkeuring. Wilt u meer informatie? Twijfel niet en neem contact met ons op.

 

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:

van 08:00 uur tot 12:00 uur en
van 13:00 uur tot 17:30 uur

Zaterdag:

van 9.00 uur tot 12.00 uur

Zon -en feestdagen: gesloten

Privacy Policy

1 + 3 =

De Zompe 1
4353 RT Serooskerke

0118 - 633 003